Onze filosofie

Alles is energie, het universum bestaat uit liefdevolle energie en al het gemanifesteerde op deze aarde bestaat uit dezelfde energie. En ook jij en wij zijn daar een onderdeel van.

Gemanifesteerd met dezelfde eigenschappen als dat grote universum.

We hoeven alleen maar af te stemmen op deze liefdevolle energie om ons er weer 1 mee te voelen en er optimaal mee samen te kunnen werken. Dit doen we door onze vibratie te verhogen en zo op dezelfde frequentie te komen als het universum.

Wanneer we deze frequentie bereiken ligt het universum aan onze voeten en is alles te creëren wat we maar willen. Het is een heerlijk spel wat je kunt spelen, vol magie en kadootjes om van te genieten.

Een spel zonder onmogelijkheden en vol plezier.

JODIE, CHANTAL & MARCO

Oprichters Synchrow

Wij zijn drie collega LOA coaches die al jaren actief zijn in het leven en werken met de wet van de aantrekkingskracht.  We hebben alle drie op onze eigen manier kennis gemaakt met de wet van de aantrekkingskracht en passen deze ieder op onze eigen manier toe.

We fungeren dagelijks als elkaars klankbord om elkaar eraan te herinneren dat we in ons aardse bestaan telkens opnieuw kunnen afstemmen op het universum om zo het mooiste uit ons leven te halen. Hierdoor is onze persoonlijk creatie een co-creatie geworden. Een co-creatie met zoveel meer power dan je voor mogelijk kunt houden. Onze kennis en persoonlijke creatie ervaring heeft geleid tot onze praktische Synchrow Manifestatie methode. Een manier om op elk moment van de dag als bewuste creator door het leven te gaan en je niet meer te laten leiden door de maatschappij zoals we van jongs af aan kende.

Nu is het tijd om deze ervaring en onze methode met jullie te delen. Er is niets mooier dan je creaties en de lol die je met creëren kunt beleven met anderen te delen. We verheugen ons er dan ook op om jouw hierin te begeleiden en samen te genieten van alle magie die zal ontstaan.

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!