Speel het spel met het universum zoals je het nog nooit gespeeld hebt

De wet van de aantrekkingskracht praktisch ingezet

Benieuwd wat de wet van de aantrekkingskracht voor jou allemaal nog in petto heeft?

Weet dat je op alle gebieden in je leven de wet van aantrekkingskracht kunt toepassen !!

Je wordt geinspireerd om: 

Veel groter te denken

The sky is the limit, er zijn geen grenzen binnen het universum en het werken met de wet van de aantrekkingskracht. Elke wens kan uitkomen, geen uitzondering op de regel.

Te herkennen wat er nodig is om de wet van de aantrekkingskracht ook echt te implementeren in je dagelijkse leven

Je zult begrijpen waarom het nog niet altijd lukt om een bewuste creator te zijn. Het wordt helder wat er nog mist en wat er nodig is om nu echt een master in creatie te worden.

Door een universele bril naar jezelf en naar je leven te kijken

Je zult je realiseren hoe bijzonder het leven kan zijn en even dat gevoel krijgen dat jij een onderdeel van het universum bent en het leven als bewuste creator heel magisch voelt.

WIE ZIJN JOUW CO-CREATORS IN DIT MAGISCHE TRAJECT WAT JE GAAT VOLGEN?

Wij zijn Jodie, Marco en Chantal, drie bewuste creators met veel ervaring in het coachen van andere co-creators. In ons persoonlijke traject van bewuste creator worden, hebben we vooral gezocht naar praktische tools die ons hielpen om het bewuste creëren in ons dagelijkse leven goed toe te kunnen passen. Al die praktische tools en alle inzichten die dat voor ons heeft opgeleverd hebben we gebundeld in onze Synchrow Manifestatie Methode.

Juist het co-creëren en het met elkaar delen van onze inzichten en ervaringen maakte dat we ons nu elke dag, elk uur weer realiseren dat we creators zijn en altijd verbonden zijn met de universele energie. We fungeren nog dagelijks als elkaars spiegel, dat heeft ons proces om hier te komen alleen maar verdiept en versneld.

Wat wij voor elkaar hebben betekent, willen we ook voor jou betekenen. We bieden je een klankbord, een spiegel en geven je praktische handvatten. Dit alles met een 100 procent vertrouwen dat ook jij dit traject met succes zult bewandelen en kunt genieten van deze magische rol die je in dit universum gaat vervullen.

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!