KLAAR OM HET SPEL MET HET UNIVERSUM TE SPELEN EN ER MET DE WINST VANDOOR TE GAAN

Praktische ondersteuning om een bewuste creator te worden.

N

Unieke methode

N

Ontwikkeld door ervaren LOA coaches

N

Zichtbare resultaten in je dagelijkse leven

Marco, Chantal & Jodie

 

Door de begeleiding van Synchrow ben ik me bewust welke overtuigingen mij ervan weerhielden om te manifesteren waar ik zo erg naar verlangde. Het inzicht en de praktische oefeningen hebben voor mij veel in beweging gezet.

– Sandra

Koop hier ons werkboek, vol met theorie, praktische oefeningen en dagboekfunctie en wordt een bewuste creator!

Ons werkboek zorgt ervoor dat;

Je de wet van de aantrekkingskracht, en jouw relatie tot deze wet nog beter leert begrijpen.

Je weet hoe je jouw vibratie verhoogt en daarmee op 1 lijn komt met de universele enegie die ervoor zorgt dat jouw wensen gemanifesteert worden.

Je een bewuste creator wordt en optimaal kunt genieten van alles wat jij  manifesteert.

VOORSTELLEN

Wij zijn net als jij tijden op zoek geweest naar een manier om het leven te creëren waar wij zo naar verlangde.

Op het gebied van relaties, werk, financiële onafhankelijkheid, zingeving (spiritualiteit), mentale en fysieke gezondheid. Noem maar op. We hebben onze persoonlijke en professionele ervaring gebundeld in het creëren van deze methodiek. Die voor onszelf ook al veel betekent heeft.

– MARCO

Deze methodiek heeft mij financiële zekerheid opgeleverd en een gevoel van keuzevrijheid op alle gebieden in mijn leven. Ik voel me zelfverzekerd met een positief zelfbeeld. Ik ervaar geen twijfel meer om voor mijzelf te kiezen.

– CHANTAL

Voor mij heeft deze methodiek ervoor gezorgd dat ik mijn angstige gedachten heb kunnen omzetten naar zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid. Mijn chronische pijn is verdwenen en ik leef een harmonieus leven binnen een samengesteld gezin, met daarnaast een goed lopend co- ouderschap.

– JODIE

Door deze methodiek heb ik een leven kunnen creëren waarin ik mij ieder moment veilig voel. Ik leef mijn leven met de wetenschap dat alles wat in eerste instantie onmogelijk lijkt toch opgelost kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: voor mezelf kiezen in relaties, mooie reizen maken en gelukkige pleegkinderen die zich goed ontwikkelen.

Synchrow manifestatie methode

# Dat wat echt verschil gaat maken.

Van onbewuste creator naar bewuste creator transformeren

Weten hoe jij het spel met het universum kunt spelen en invloed op je manifestaties hebt.

24/7 het universum naast je voelen

Leren hoe je kunt voorkomen dat het leven in de maatschappij je connectie met het universum verstoord.

Je frequentie blijvend verhogen

Door je trilling op een hoger niveau te kunnen tillen leer je om je wensen met de daarbij behorende manifestaties ook te kunnen ontvangen.

Ben je benieuwd hoe je ons kunt bereiken?

maak een afspraak voor een kopje koffie

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Telefoonnummer: 06-27334499

}

Maandag: 09:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag: Open voor trainingen en workshops
Zondag: Open voor trainingen en workshops

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!