Klaar om het spel met het universum te spelen en er met de winst vandoor te gaan?

Je weet al het een en ander over de wet van de aantrekkingskracht, je gelooft dat het universum het goed met je voorheeft en dat jij verbonden bent met de kracht van het universum. Je leest over al die mensen die geweldige dingen manifesteren in hun leven. Van winnende lotto tickets, tot soulmates die voor de deur staan. Het kan niet op.

Het triggert jouw wensen, je verdiept je nog verder in alles wat de wet van de aantrekkingskracht voor je kan betekenen maar zodra je het boek dichtslaat beweeg je je weer door de wereld als een onbewuste creator en blijven de wensen die je hebt onbeantwoord in de lucht hangen.

Wat jij nodig hebt is iets wat het concreet en tastbaar maakt. Iets wat ervoor zorgt dat je de kennis die je al hebt, je nu echt eigen kunt maken. Dat je de bewijzen in je dagelijkse leven terug gaat zien en je vertrouwen dat alles mogelijk is daardoor met de dag sterker wordt.

Hoe fijn is het dan om daarin ervaren LOA coaches aan je zijde te hebben die deze unieke methode met jouw delen om je te ondersteunen in dit fantastische proces.

MARCO
– LOA coach

Deze methodiek heeft mij financiële zekerheid opgeleverd en een gevoel van keuzevrijheid op alle gebieden in mijn leven. Ik voel me zelfverzekerd met een positief zelfbeeld. Ik ervaar geen twijfel meer om voor mijzelf te kiezen.

CHANTAL
– LOA coach

Voor mij heeft deze methodiek ervoor gezorgd dat ik mijn angstige gedachten heb kunnen omzetten naar zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid. Mijn chronische pijn is verdwenen en ik leef een harmonieus leven binnen een samengesteld gezin, met daarnaast een goed lopend co- ouderschap.

JODIE
– LOA coach

Door deze methodiek heb ik een leven kunnen creëren waarin ik mij ieder moment veilig voel. Ik leef mijn leven met de wetenschap dat alles wat in eerste instantie onmogelijk lijkt toch opgelost kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: voor mezelf kiezen in relaties, mooie reizen maken en gelukkige pleegkinderen die zich goed ontwikkelen.

Koop hier ons werkboek, vol met theorie, praktische oefeningen en dagboekfunctie en wordt een bewuste creator!

Ons werkboek zorgt ervoor dat;

Je de wet van de aantrekkingskracht, en jouw relatie tot deze wet nog beter leert begrijpen.

Je weet hoe je jouw vibratie verhoogt en daarmee op 1 lijn komt met de universele enegie die ervoor zorgt dat jouw wensen gemanifesteert worden.

Je een bewuste creator wordt en optimaal kunt genieten van alles wat jij  manifesteert.

Weet jij al het een en ander over de wet van de aantrekkingskracht maar merk je dat je…

nog regelmatig het gevoel hebt dat je geen regie hebt over je leven en je manifestaties.

op sommige vlakken in je leven situaties creëert waarin je twijfelt waarom je deze aantrekt.

de wet van de aantrekkingskracht en zijn mogelijkheden nog regelmatig in twijfel trekt.

denkt dat er toch nog beperkingen zijn in het waarheid laten worden van je wensen.

En wil je graag

begrijpen wat jou weghoudt bij jou ideale manifestaties en die blokkades ook aanpakken.
begeleiding krijgen van ervaren LOA coaches die jou verder brengen in het proces van bewust creëren.

Met gelijkgestemde je ervaringen willen delen.

Dan hebben wij het perfecte aanbod voor jou!

Vanuit onze persoonlijke zoektocht gecombineerd met onze professionele ervaring hebben wij een unieke methodiek ontwikkeld. Deze methode heet de Synchrow manifestatie methode.

Deze methode leert je om te herkennen welke overtuigingen je weghouden van je zo gewenste manifestaties. Het biedt concrete handvatten die je helpen oude patronen te doorbreken en je te vormen tot een bewuste creator die het spel met het universum zonder enige twijfel en met al het plezier speelt. 

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we gaan co-creëren.

“Wij hebben deze methode ontwikkeld omdat er niets mooiers is dan met meer en meer mensen op dit bewuste niveau te creëren.
Een expansie van liefde, positieve energie en hoge frequentie in de wereld.

Synchrow Manifestatie Methode

De Synchrow Manifestatie Methode (SMM) is opgebouwd uit verschillende aspecten. De basis wordt gelegd door middel van ons werkboek. Een 200 pagina dik boek vol met theorie, praktische oefeningen en dagboek-functie, die jou meeneemt op een reis waarin jij stap voor stap een meer bewuste creator wordt. Wij bieden daarbij aanvullende coachingpakketten afgestemd op jouw persoonlijke wens en omdat een creator nooit alleen staat, maar wij geloven dat alles een co-creatie is bieden wij jou toegang tot onze Synchrow LOA community. Een platform, waarin wij jou op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, je vragen kunt stellen of ervaringen kunt delen met onze LOA coaches en met andere co-creators binnen ons platform.  

Het 5-stappen plan
We nemen je mee in de 5 stappen die jou gaan helpen een bewuste creator te worden en de wet van de aantrekkingskracht in de praktijk echt in je voordeel te gaan gebruiken.

Je overtuigingen, gevoelens, verwachtingen en wensen bepalen je creatie. Onze 5 stappen helpen je hier inzicht in te krijgen en deze indien nodig bij te stellen zodat ze je dichter naar je wens brengen.

Ook leer je in deze stappen om je vibratie hoog te houden waardoor je de creaties ook binnen kunt laten komen en er ten volle van kunt genieten.

Door dagelijkse oefeningen helpen we je oud gedrag en oude conditionering te herprogrammeren en het spel met het universum vol plezier te gaan spelen.

Dit wordt een mooi avontuur vol positiviteit, blijheid en magie.

Coachingpakketten

Creëren doe je nooit alleen. Alles in het leven is een co-creatie en zo ook onze SMM. Dit is wat onze methode zo bijzonder maakt. Je kunt in dit proces begeleid worden door onze ervaren LOA coaches. Samen kijken we met jou waar extra fine-tuning nodig is om een bewuste creator te worden. Dit doen we in persoonlijke coaching sessies van 60 minuten die fysiek of online plaats kunnen vinden. Wij bieden coaching pakketten van 5 of 3 sessies aan, voor beginnende en gevorderde creators. En wanneer gewenst kunnen er ook losse break through sessies afgenomen worden. De uitgebreide tools die onze coaches in huis hebben zullen net dat extra zetje geven wat je nodig hebt om vanaf nu altijd een bewuste creator te zijn.

SYNCHROW LOA community

Creëren doe je nooit alleen, ook niet binnen onze methode. Je sluit aan bij onze Synchrow LOA community. We bieden een platform op Facebook in de vorm van een besloten platform waarin jij met jouw mede creators jullie ervaringen kunnen delen en elkaar op een hoger niveau te brengen. Aansluitend bieden we je met regelmaat webinars en Q&A momenten waarin je met onze coaches in contact komt en we je verdieping bieden op het onderwerp waar jouw aandacht naar toe gaat.

Dit is het moment!

Je bent niet voor niets op deze website beland, dit is hét moment om deze nieuwe inspiratie te ontvangen. Jouw wens is gehoord door het universum. Je bent er klaar voor om nu echt als bewuste creator je leven in te stappen. Je bent er klaar voor om nu deze stap te zetten en ons aanbod te ontvangen.

De wet van de aantrekkingskracht heeft ons als co-creators bij elkaar gebracht.

Wanneer wij samen gaan co-creëren kunnen we je het volgende zeker beloven:

Je frequentie verhoogt.

Wanneer je de stappen van onze methode doorloopt wordt je je stap voor stap meer bewust van je frequentie en leer je daar ook invloed op te hebben. Met als resultaat dat je je steeds beter gaat voelen. Want hoe fijner je je voelt, hoe hoger je frequentie. Genieten dus.

JE WEET ALS GEEN ANDER HOE JIJ HET SPEL MET HET UNIVERSUM KAN SPELEN.

Je realiseert je al snel in onze methode dat het vooral leuk is om dit proces aan te gaan. Je co-creëert met het universum. Het is geen kwestie van hard werken, het is luchtig, positief en voelt als het spelen van een spel samen met je beste vriend – het universum -.

Je ziet de resultaten elke dag opnieuw terug in de manifestaties.

Al heel snel in het proces zul je de effecten zien van de ontwikkeling die je doormaakt, en dat zorgt ervoor dat het steeds harder gaat stromen. Je krijgt met de dag meer vertrouwen in je creatie proces en wordt er beter en beter in.

Synchrow Manifestatie Methode

In 5 stappen een bewuste creator voor het leven worden.

Stap 01

In deze stap gaan we samen jouw huidige situatie in kaart brengen. Hoe ziet je leven eruit, waar ben je tevreden over en wat zou je graag willen veranderen? Je maakt voor de eerste keer kennis met ons werkboek. Dit werkboek gebruik je het hele traject.

Stap 02

Je krijgt uitleg over de visie die ten grondslag ligt aan onze manifestatie methode.
Hier onderzoeken we jouw overtuigingen die de basis zijn voor je creatie van nu.
We gaan in gesprek over je normen, waarden en overtuigingen in relatie tot je wens.

Stap 03

Wij hebben nu helder wat je wensen zijn en wat jou tegenhoudt om jouw wensen te manifesteren. Met behulp van onze creatie-tools ga je oude overtuigingen loslaten en doorbreek je daarmee vastzittende patronen die jouw manifestatie in de weg stonden.

Stap 04

Je gaat nu nieuwe overtuigingen in relatie tot je wens ankeren met behulp van onze creatie-tools. Je leert je frequentie blijvend te verhogen en hierdoor meer en meer open te staan om de kadootjes van het universum te ontvangen.

Stap 05

Nu is het zaak om je leven te gaan leven met je nieuwe overtuigingen!
Je bent bewust van je eigen creatieproces en we gaan je helpen om dit vast te houden.

Speciale pakketprijzen

De Synchrow Manifestatie Methode is als totaalpakket voor jou samengesteld met het werkboek als basis. Het werkboek is een opzichzelfstaand product waar jij thuis direct mee aan de slag kunt. Aanvullend aan het werkboek bieden we je coaching pakketten, afgestemd op de beginnende bewuste creator en ook voor de ervaren bewuste creator. 

Het beginnerspakket bestaat uit 5 sessies van 60 minuten (fysiek of online) waarin we de basis van de wet van de aantrekkingskracht op een praktische manier aan je uitleggen en je ondersteunen deze in de praktijk te brengen. Dit alles ondersteunt door onze creatietools.

Het gevorderde pakket bestaat uit 3 sessies van 60 minuten (fysiek of online). Jij hebt al ervaring als bewuste creator maar hebt de behoefte om op een aantal terreinen in je leven jouw punt van aantrekking beter af te stemmen op je wens. Dit alles ondersteunt door onze creatietools. 

Wil je een losse break through sessie (fysiek of online) boeken dan is dit ook altijd mogelijk.

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!