Ontdek de kracht van hypnotherapie voor het transformeren van diepgewortelde gedachten en overtuigingen. Bereid je voor op een reis naar persoonlijke groei en positieve verandering.

Met hypnotherapie kun je:

N

Diepgewortelde overtuigingen herzien en transformeren.

N

Negatieve patronen in je onderbewustzijn aanpakken en veranderen.

N

Persoonlijke groei en positieve transformatie ervaren.

Marco & Chantal

 

Hypnotherapie heeft echt een positieve invloed gehad op mijn zelfbeeld en zelfverzekerdheid.

In het begin was ik enigszins sceptisch, maar Marco wist mijn twijfels weg te nemen. Tijdens de sessies ontdekte ik diepgaande overtuigingen die mijn zelfvertrouwen hadden belemmerd. Het was soms uitdagend, maar het proces was uiterst verhelderend.

Wat hypnotherapie voor mij heeft betekend, kan niet worden overschat. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten door negatieve zelfbeeld en zelfkritiek aan te pakken. Nu voel ik me sterker en meer in staat om uitdagingen aan te gaan.

– M

WAT is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie die zich richt op het onderbewuste om positieve veranderingen in gedachten, gevoelens en gedragingen te bevorderen. Deze therapie maakt gebruik van een diepe staat van ontspanning, hypnose genaamd, om toegang te krijgen tot verborgen overtuigingen en emoties. Het helpt bij het aanpakken van uiteenlopende uitdagingen, van angst tot gewichtsbeheersing, door inzicht te bieden en effectieve tools voor verandering te verschaffen. Hypnotherapie bevordert persoonlijke groei en welzijn door samen met een therapeut te werken aan het transformeren van problematische patronen.

Hypnotherapie gaat verder dan symptoombestrijding; het streeft naar het begrijpen van de oorzaken achter problematische patronen en biedt praktische tools voor blijvende verandering. Door samen te werken met een ervaren therapeut, kun je persoonlijke groei en welzijn bevorderen door negatieve gewoonten te doorbreken en een positievere, gezondere levensstijl te ontwikkelen. Het is een bewezen en veelzijdige therapie die individuen de mogelijkheid biedt om hun leven op positieve wijze te transformeren.

Wat brengt het jou

N

Inzicht in jezelf

Hypnotherapie helpt je dieper inzicht te krijgen in je gedachten, emoties en gedragspatronen, waardoor je meer bewustzijn ontwikkelt over jezelf.

N

Emotionele balans

Het kan helpen bij het beheersen van stress, angst en andere emotionele uitdagingen, waardoor je een gevoel van innerlijke rust en evenwicht kunt ervaren.

N

Gedragsverandering

Hypnotherapie biedt praktische tools om ongewenste gewoonten, zoals roken of overeten, te doorbreken en positieve gedragsveranderingen te bewerkstelligen.

N

Zelfvertrouwen

Het kan je zelfvertrouwen vergroten door negatieve zelfbeeld en zelfkritiek aan te pakken en te vervangen door positieve zelfacceptatie.

N

Persoonlijke groei

Hypnotherapie is een middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten.

N

Fysieke welzijn

Het kan zelfs bijdragen aan fysieke gezondheid, doordat het stress vermindert en het immuunsysteem versterkt, wat je algehele welzijn bevordert.

Even voorstellen

– MARCO

– CHANTAL

Hallo! Wij zijn Marco en Chantal, twee Hypnotherapeuten met jarenlange ervaring die samen een succesvolle praktijk runnen. We zijn hier om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Samen hebben we al vele mensen begeleid bij het loslaten van negatieve gedachten en het overwinnen van obstakels. We geloven dat iedereen de kracht heeft om positieve veranderingen in hun leven te maken. Onze focus ligt op het creëren van meer geluk, succes en welzijn in jouw leven. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je te ondersteunen naar een betere versie van jezelf!

Hypnotherapie

# Dat wat echt verschil gaat maken.

Plan je afspraak

# Dat wat echt verschil gaat maken.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

E-mailadres: IEMT@synchrow.nl

Telefoonnummer: 06-27334499

}

Maandag: 09:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag: Open voor trainingen en workshops
Zondag: Open voor trainingen en workshops

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!

Download hier je E-books met praktische tips over het toepassen van de wet van aantrekkingskracht op het gebied van relaties, zelfbeeld en geld.

 

E-books

Je hebt je met succes ingeschreven!