Klaar om het spel met het universum te spelen en er met de winst vandoor te gaan?

Je weet al het een en ander over de wet van de aantrekkingskracht, je gelooft dat het universum het goed met je voorheeft en dat jij verbonden bent met de kracht van het universum. Je leest over al die mensen die geweldige dingen manifesteren in hun leven. Van winnende lotto tickets, tot soulmates die voor de deur staan. Het kan niet op.

Het triggert jouw wensen, je verdiept je nog verder in alles wat de wet van de aantrekkingskracht voor je kan betekenen maar zodra je het boek dichtslaat beweeg je je weer door de wereld als een onbewuste creator en blijven de wensen die je hebt onbeantwoord in de lucht hangen.

Wat jij nodig hebt is iets wat het concreet en tastbaar maakt. Iets wat ervoor zorgt dat je de kennis die je al hebt, je nu echt eigen kunt maken. Dat je de bewijzen in je dagelijkse leven terug gaat zien en je vertrouwen dat alles mogelijk is daardoor met de dag sterker wordt.

Hoe fijn is het dan om daarin ervaren LOA coaches aan je zijde te hebben die deze unieke methode met jouw delen om je te ondersteunen in dit fantastische proces.

MARCO
– LOA coach

Deze methodiek heeft mij financiële zekerheid opgeleverd en een gevoel van keuzevrijheid op alle gebieden in mijn leven. Ik voel me zelfverzekerd met een positief zelfbeeld. Ik ervaar geen twijfel meer om voor mijzelf te kiezen.

CHANTAL
– LOA coach

Voor mij heeft deze methodiek ervoor gezorgd dat ik mijn angstige gedachten heb kunnen omzetten naar zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid. Mijn chronische pijn is verdwenen en ik leef een harmonieus leven binnen een samengesteld gezin, met daarnaast een goed lopend co- ouderschap.

JODIE
– LOA coach

Door deze methodiek heb ik een leven kunnen creëren waarin ik mij ieder moment veilig voel. Ik leef mijn leven met de wetenschap dat alles wat in eerste instantie onmogelijk lijkt toch opgelost kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: voor mezelf kiezen in relaties, mooie reizen maken en gelukkige pleegkinderen die zich goed ontwikkelen.

Weet jij al het een en ander over de wet van de aantrekkingskracht maar merk je dat je…

nog regelmatig het gevoel hebt dat je geen regie hebt over je leven en je manifestaties.

op sommige vlakken in je leven situaties creëert waarin je twijfelt waarom je deze aantrekt.

de wet van de aantrekkingskracht en zijn mogelijkheden nog regelmatig in twijfel trekt.

denkt dat er toch nog beperkingen zijn in het waarheid laten worden van je wensen.

En wil je graag

begrijpen wat jou weghoudt bij jou ideale manifestaties en die blokkades ook aanpakken.
begeleiding krijgen van ervaren LOA coaches die jou verder brengen in het proces van bewust creëren.

Met gelijkgestemde je ervaringen willen delen.

Dan hebben wij het perfecte aanbod voor jou!

Vanuit onze persoonlijke zoektocht gecombineerd met onze professionele ervaring hebben wij een unieke methodiek ontwikkeld. Deze methode heet de Synchrow manifestatie methode.

Deze methode leert je om te herkennen welke overtuigingen je weghouden van je zo gewenste manifestaties. Het biedt concrete handvatten die je helpen oude patronen te doorbreken en je te vormen tot een bewuste creator die het spel met het universum zonder enige twijfel en met al het plezier speelt. 

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we gaan co-creëren.

“Wij hebben deze methode ontwikkeld omdat er niets mooiers is dan met meer en meer mensen op dit bewuste niveau te creëren.
Een expansie van liefde, positieve energie en hoge frequentie in de wereld.

Intensief traject van 9 weken

De Synchrow Manifestatie Methose (SMM) is een programma van 9 weken waarin jij dagelijks aan de slag gaat met de wet van de aantrekkingskracht. Je volgt ons werkboek waarin we de fases van onze methode doorlopen, ondersteund door een dagboek met opdrachten voor de ochtend-middag en avond. Deze basis wordt ondersteund met persoonlijke begeleiding van onze LOA coaches. Na deze 9 weken sta je er niet alleen voor maar heb je nog toegang tot extra’s gekoppeld aan onze community.

Het 5-stappen plan
We nemen je mee in de 5 stappen die jou gaan helpen een bewuste creator te worden en de wet van de aantrekkingskracht in de praktijk echt in je voordeel te gaan gebruiken.

Je overtuigingen, gevoelens, verwachtingen en wensen bepalen je creatie. Onze 5 stappen helpen je hier inzicht in te krijgen en deze indien nodig bij te stellen zodat ze je dichter naar je wens brengen.

Ook leer je in deze stappen om je vibratie hoog te houden waardoor je de creaties ook binnen kunt laten komen en er ten volle van kunt genieten.

Door dagelijkse oefeningen helpen we je oud gedrag en oude conditionering te herprogrammeren en het spel met het universum vol plezier te gaan spelen.

Dit wordt een mooi avontuur vol positiviteit, blijheid en magie.

3 coachingsessies
Creëren doe je nooit alleen. Alles in het leven is een co-creatie en zo ook onze SMM. Dit is wat onze methode zo bijzonder maakt. Je wordt in dit proces begeleidt door onze ervaren LOA coaches. Samen kijken we met jou waar extra fine-tuning nodig is om een bewuste creator te worden. Dit doen we in 3 persoonlijke coaching sessies van 60 minuten die fysiek of online plaats kunnen vinden. De uitgebreide tools die onze coaches in huis hebben zullen net dat extra zetje geven wat je nodig hebt om vanaf nu altijd een bewuste creator te zijn.
6 wekelijkse webinar (gedurende één jaar)

Creëren is een proces wat altijd doorgaat. Er is veel te vertellen over de wet van de aantrekkingskracht en hoe ervaren je ook bent, het is fijn om alert te blijven en je te blijven voeden om zo je frequentie hoog te houden. In onze zeswekelijkse webinars nemen we je mee op deze hoge frequentie en verdiepen we je kennis en ervaring als bewuste creator.

6 wekelijkse Q&A (gedurende één jaar)

Ook zullen we elke 6 weken een question and answer moment aanbieden. Een mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze LOA coaches. Even een moment om verdieping te zoeken, je vragen te stellen en te leren van de vragen van de andere co-creators die in hun proces ook vragen hebben.

SYNCHROW LOA community

Creëren doe je nooit alleen, ook niet binnen onze methode. Je sluit aan bij onze Synchrow LOA community op Facebook. Een besloten platform om met jouw mede creators jullie ervaringen met elkaar te delen en elkaar op een hoger niveau te brengen.

Dit is het moment!

Je bent niet voor niets op deze website beland, net op het moment dat wij onze pilot gaan starten. Jouw wens is gehoord door het universum. Je bent er klaar voor om nu echt als bewuste creator je leven in te stappen. Je bent er klaar voor om nu deze stap te zetten en ons aanbod te ontvangen.

De wet van de aantrekkingskracht heeft ons als co-creators bij elkaar gebracht.

Wanneer wij samen gaan co-creëren kunnen we je het volgende zeker beloven:

Je frequentie verhoogt.

Wanneer je de stappen van onze methode doorloopt wordt je je stap voor stap meer bewust van je frequentie en leer je daar ook invloed op te hebben. Met als resultaat dat je je steeds beter gaat voelen. Want hoe fijner je je voelt, hoe hoger je frequentie. Genieten dus.

JE WEET ALS GEEN ANDER HOE JIJ HET SPEL MET HET UNIVERSUM KAN SPELEN.

Je realiseert je al snel in onze methode dat het vooral leuk is om dit proces aan te gaan. Je co-creëert met het universum. Het is geen kwestie van hard werken, het is luchtig, positief en voelt als het spelen van een spel samen met je beste vriend – het universum -.

Je ziet de resultaten elke dag opnieuw terug in de manifestaties.

Al heel snel in het proces zul je de effecten zien van de ontwikkeling die je doormaakt, en dat zorgt ervoor dat het steeds harder gaat stromen. Je krijgt met de dag meer vertrouwen in je creatie proces en wordt er beter en beter in.

Synchrow Manifestatie Methode

In 5 stappen een bewuste creator voor het leven worden.

Stap 01

In deze stap gaan we samen jouw huidige situatie in kaart brengen. Hoe ziet je leven eruit, waar ben je tevreden over en wat zou je graag willen veranderen? Je maakt voor de eerste keer kennis met ons werkboek. Dit werkboek gebruik je het hele traject.

Stap 02

Je krijgt uitleg over de visie die ten grondslag ligt aan onze manifestatie methode.
Hier onderzoeken we jouw overtuigingen die de basis zijn voor je creatie van nu.
We gaan in gesprek over je normen, waarden en overtuigingen in relatie tot je wens.

Stap 03

Wij hebben nu helder wat je wensen zijn en wat jou tegenhoudt om jouw wensen te manifesteren. Met behulp van onze creatie-tools ga je oude overtuigingen loslaten en doorbreek je daarmee vastzittende patronen die jouw manifestatie in de weg stonden.

Stap 04

Je gaat nu nieuwe overtuigingen in relatie tot je wens ankeren met behulp van onze creatie-tools. Je leert je frequentie blijvend te verhogen en hierdoor meer en meer open te staan om de kadootjes van het universum te ontvangen.

Stap 05

Nu is het zaak om je leven te gaan leven met je nieuwe overtuigingen!
Je bent bewust van je eigen creatieproces en we gaan je helpen om dit vast te houden.

Speciale Pilot prijs

De Synchrow Manifestatie Methode is speciaal voor jou samengesteld en is in zijn totaalpakket met werkboek/coaching en alle extra’s nieuw in ons aanbod.

Dit is dan ook hét moment om aan te sluiten bij onze pilot.
Pak je kans en meld je nu nog aan voor een gereduceerde prijs. Er is maar plek voor 6 personen dus twijfel niet, volg je creatie en meld je aan.

Pilot prijs van €1199,- nu voor maar € 899,-

Voor deze pilot zijn we op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste creators die al basiskennis hebben over de wet van de aantrekkingskracht. Die er klaar voor zijn om vanaf nu de wet van de aantrekkingskracht in hun dagelijkse leven bewust in te gaan zetten. Iemand die de dagelijkse investering wil aangaan die nodig is om de vruchten van deze methode te kunnen plukken

Wanneer je interesse hebt om binnen deze pilot met ons te co-creëren meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij zullen een selectie maken van maximaal 6 personen die kunnen deelnemen aan de pilot.

In 9 weken ervaren hoe jij een bewuste creator wordt en de basis leggen voor een levenslang resultaat van intensieve samenwerking met het universum.

Werkboek| Individuele coaching| Co-creëren binnen onze community.